Ja wczoraj robiłam szaszłyki ketchupowo-miodowe. Od siebie dodałam ziemniaki paprykę pieczarki cebulkę. Piekłam z racji pory roku w piekarniku .Pyszneee było .Przepis z stronki,, wielkie żarcie,,.mam problem co dzis na obiad
Dziś nie wiem co będzie . Mam nadzieję że to mama coś zrobi bo ja chciałam wysprzątać pokój Lilci. Umyć nowe łóżko podłogi bo troszkę się nabrudziło.
Nie wiem chyba gdzie to spojenie się znajduje ale bardzo współczuję.zaciskam nogi tak mnie rypie spojenie ze chodzic nie moge
Nocka taka sobie. Mimo że to Lilcia spała na nowym łóżku to ja bardziej od niej to przezywałam i co chwila się budziłam sprawdzać czy ona nie spała czasem mimo że są zabezpieczenia . A rano tup tup przyszła sama do mamusi pod kołderkę.
Mam nadzieję że znajdę chwilę gdy mała będzie spać (o ile będzie spać w południe) by się położyć. Śnił mi się poród że mi wody odchodziły po trochu i pojechałam do szpitala .A rano patrze na kalendarz i okazuje się że dokładnie 2 lata temu tak się to zaczęło hehe .
Dziewczyny dziadkowie chcą kupić coś wnuczce na urodzinki .Więc podpowiedziałam im że nie ma pościeli takiej większej do tego nowego łóżka.Tylko nie wiem jaki rozmiar kupić. Jakie wy macie?