Witam i ja :))
Antosia urodziła się 11.10.2012
My juz po imorazie urodzinowej Antosi, udalo sie wszystko!!
Super:) Ja chyba o życzeniach zapomniałam Sto latek Maleńka :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:My juz po imorazie urodzinowej Antosi, udalo sie wszystko!!
Też to zauważyłam...lepiej wygląda jak w latach jest wyrażone.A czemu na niektórych suwaczkach jest że od narodzin minął rok i ileś tam dni, a na innych np 470 dni
w takim razie witam tutaj
Madleine tak myślę byś usunęła te osoby z suwaczków, które nie piszą od jakiegoś czasu. A zostawiła i dodała te osoby, które piszą częściej lub rzadziej ale piszą. A jak znowu zaczną pisać te stare użytkowniczki wtedy je się doda
I nawet dobry pomysł z tym nowym wątkiem przynajmniej uaktualnimy listę. Bo gdybyśmy przeniosły stary wątek to usuwać suwaczki osób, które już nie piszą byłoby nie w porządku bo w końcu pisały z nami. A tak zaczniemy od nowa
Na chwilę obecną usunęłaby suwczek Agness i Kuleczki a dziewczyny jesienne niech podadzą daty urodzenia dzieci
a gdzie te kurteczki My po urodzinach mojej siostrzenicyy (chrześnicy) kameralnie kawa i pozostałości z wczoraj bo oficjalne ale już dla dzieci urodziny bo to 8 były wczoraj a dzis dla "staruchów"Od jutra są bardzo fajne kurteczki dla naszych maluszków.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości