ja płacę 199zł czesnego i 5,50zł za posiłki za dzień za październik płaciłam 298zł a nie wiem co to jest to rodzicielskiego?kasiala mam pytanie ile placicie u was za zlobek i ile w tym jest komitetu rodzicielskiego?
ja płacę 199zł czesnego i 5,50zł za posiłki za dzień za październik płaciłam 298zł a nie wiem co to jest to rodzicielskiego?kasiala mam pytanie ile placicie u was za zlobek i ile w tym jest komitetu rodzicielskiego?
Asia na samym dole zaznacz obserwuj tematDziewczyny jak otrzymywać powiadomienia z tego tematu?
jest kierowcą na Uczelni AGH.a co on robi? Tzn gdzie pracuje?
a nie zmieniłas proszku lub płynu do płukania? a gorączka może od zębów? Ciekawe jak moja mała bo dzisiaj w żłobku po 2 tyg przerwie.... byłam w lidlu ale te kurtki i spodnie na moją to dużo za duże ten 86-92 to jak 92-104 no ale siorka kupiłą swojej córce kurtkę i spodnie ale ona to na 6 latkęwczoraj miała goraczke a dzis cala w krostach najgorzej na udach nie wiem od czego jakby to była trzydniowka to by nie miała jeden dzien tylko goraczki
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość