hej dziewczyny
doczytałam ale tylko napiszę że Marysia śliczna i nie taka mała też mi się rzuciło w oczy jaka duża
a Tymka widziałam już na fb rewelacyjnie wywija. Gosia linki z dziećmi się daje bez problemu.
Ja wróciłam bardzo fajnie było, Maksio w porządku nie było problemu jutro napiszę więcej bo padnięta jestem, Tomek miał urodziny dzisiaj i mnóstwo gości było.
witajcie mamusie,przepraszam,ze wtrącam sie w wasz w watek z takim pytankiem,ale mam prosbe zagłosujcie na nas 3 razy dziennie,wziełam udział w konkursie i walcze o mleczka dla Milusi,albo bujaczek,link jest w kąciku próśb i głosów,zagłosujcie prosze nic was to nie kosztuje a ja bede szczęśliwa,ze udało mi się wygrac coś pierwszego dla córeczki bede dozgonnie wdzieczna
a u nas po chrzcinach ok Maja to spała dzis do 11 tak sie tam wytanczyla i wybiegała;-) a Kasia chce teraz zeby ja cały czas za rączke prowadzac;-) pewnie juz niedługo odważy sie chodzić;-)
Dziękuję za miłe słowa. Marysia faktycznie wysoka jest 92 to od dawna nasz rozmiar. Mam do wa pytanie i prosbe..... o rade. Marysia mi bardzo duzo sika - to az niewiarygodne ile musze pieluch w ciagu godziny zmienic. I to nie jest jeden sikus ale pieluchy sa ciezke przesikane. tak jest od 2 dni. A 3 dni wczesniej prawie cały dzien nie sikala a teraz jakby jej kran odkrecil/ NIe mozemy isc daleko na spacer bo zara pokazuje ze bee jest i zeby jej zabrac . co to moze byc? przeziebila sie? ale ja jestem raczej z matek przegrzewajacych dzieci, nie zmieniam jej pieluchy na dworze. kapiele jej robimy dosc gorace, dzisiaj doleje jej rumianku.