Cześć dziewczyny.
Szkieletorku u moich dziewczyn kikut odpadał bardzo późno, bo po ponad 2 tygodniach i jak odpadł wszystko było juz suchutkie i wygojone, ale to zapewne dlatego, że tak długo się trzymał. Co do tęsknoty za drugim człowiekiem, to ja nawet nie mam kiedy o tym pomyśleć, ale rozumiem Twoje odczucia, powiem tylko, że hormony tez robią swoje i odczuwasz wszystko mocnej.
Betina dziękuję za odpowiedź
Super robota
Leona moja Pola też nie jest zazdrosna, tylko ja mam wyrzuty sumienia bo ona jest bardzo żywa i buzia jej się nie zamyka a jak mała w końcu uśnie to tylko Polcię uciszamy, żeby jej nie zbudziła.
Jenny pochwal się umiejętnościami Tomka, bo on starszy to już pewnie coś potrafi
Małgosiu hej!
A my mamy kolkę - w końcu mnie oświeciło codziennie wieczorem od około 21 do
wczoraj do 00.00. W końcu usnęła na moich kolanach leżąc na brzuszku. W sumie to nie jestem w 100% pewna, no ale jak płacze tak falami i się pręży a jak na brzuszku leży lub na naszym ramieniu(kolejna pozycja z rehabilitacji, też fajna) to jest spokój. Ulewa, popiarduje, i męczy się kochana że aż serce się kraje.
Wiecie co już nie mogę się doczekać chrztu, bo odnoszę wrażenie że nas ktoś przeklął (nie jestem przesądna, ale to wszystko co nas po kolei spotyka, to zdurnieć można, jak już było w miarę ok, sytuacja się normowała, to się kolki zaczęły). A miałam taką "cudowną" koleżankę w racy - pisałam Wam. Może Chrzest pomoże
Dziś do lekarza, bo w końcu trzeba się od gruźlicy zaszczepić, no i muszę parę spraw załatwić.