Spinka no ja tez mam wyrzuty sumienia ze uciszam Marcela ale inaczej nie da rady, ja jeszcze musze pilnowac go zeby mi do Majki nie poszedl jak ona spi bo wtedy odrazu ja budzi
Lala wspolczuje kolek
U nas w nocy jedna pobudka takze super
U mojej Lilci to jakoś koło 3 tygodnia .Szkieletorku u moich dziewczyn kikut odpadał bardzo późno, bo po ponad 2 tygodniach
My nawet nie próbujemy bo moja jest głośna bardzo i gaduła straszna.Mała jak będzie miała spać to będzie spała i w hałasie.Nie jestem w stanie Lili uciszać ciągle .jak mała w końcu uśnie to tylko Polcię uciszamy, żeby jej nie zbudziła
My kolek nie mieliśmy ale ja profilaktycznie piłam 2-3 razy dziennie herbatę w kopru włoskiego. Taka kupioną w zielarskim a nie te granulowane co maja minimum kopru a reszta cukier i nie wiadomo co.A my mamy kolkę
Sorki ale ja nie wierzę w takie rzeczy.odnoszę wrażenie że nas ktoś przeklął
Ja to mam ciągle jak kamienie a odciągam dziennie z 3 szklanki .A nie odciągam wszystkiego tylko tak troszkę by mi piersi nie urwało.W nocy jak już nie pił dużo to miałam twarde i przepełnione
Ja też właśnie muszę jechać kupić Lilci butki zimowe ale nie mam jak i kiedy .A i rajtuzki dla dziewczynek by się przydały.Dziś po zimowe buty idziemy
Jaka ślicznotka mała .Przedstawiam wam Hanie:)
Żartujesz . Matko no ekspresowo nie ma co. Ale rozwarcia przed przebiciem pęcherza tez nie było nic?Jakos nie mogę uwierzyć że w ciągu 20 min zrobiło się rozwarcie 10 cm i mała już była.przebili mi pecherz i po tym po 20 minutach urodzilam
Szkieletorku ja na jednym skurczu z 4cm skoczyłam do 9cm więc wszystko możliwekos nie mogę uwierzyć że w ciągu 20 min zrobiło się rozwarcie 10 cm
o kurkaSzkieletorku ja na jednym skurczu z 4cm skoczyłam do 9cm więc wszystko możliwe
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość