hej, ja dziś wyspana, bo A, wczoraj do 2 z Lenką siedział - ja spałam, no ale i mała spała prawie cały czas, a od 2 ja ją przejęłam a ona uśmiecha się do mnie jak głupi do sera i tak do 4
Szkieletorku no to wielkie remonty przed Wami, trzymam kciuki za powodzenie. Fajnie, że tato Twój pomoże - sporo zaoszczędzicie i domek ładniej będzie wyglądał. Co do bajki to nie wiem czy znasz serie z Martynką - piękne ilustracje, poczytać też jest co i fajne te opowiadania.
Lala Ty karmisz piersią? Jeżeli tak to najlepszym sposobem jest wyeliminowanie z diety "podejrzanych" składników i obserwowanie dziecka. A może będzie jak u Lenki, że przejdzie samo
Jenny fajnie że CI Tomuś sam zasypia
Ja miałam taki luksus z Polą, teraz musimy swoje odczuć
Co do głaskania po główce pomaga, ale jak jest na rękach i dodatkowo się ją kołysze - Tatuś tak nauczył jak miała te bóle brzuszka i chyba się spodobało. A jeżeli chodzi o neurologa no to szukaj dobrego specjalisty i próbuj prywatnie a na NFZ zapisz się i pójdziesz w terminie, bo to się tylko na pierwszą wizytę tyle czeka, potem lekarz sam wyznacza i zapisują. No i rehabilitacja to chyba podstawa, ale trzeba z Kamilką na ten temat popisać
Leona mi by cycki odpadły jakbym smoczka nie dała, ale przyjdzie czas to odstawię - nie mam z tego powodu żadnych wyrzutów sumienia. Jedne dzieci nie chcą smoka, inne chętnie ciągają a są i takie, że ani rusz bez niego. Marcel zdrowy?
Ja ma dzisiaj spokojny dzień, nigdzie nie jadę, nie śpieszę się, mam prasowanie i trochę prania, ale to bez ciśnienia - relaks i luz -aż miło, pewnie dlatego, że w końcu wyspałam się