Ceny to zależy jakich odżywek. Stosuję serum i krem do rzęs L'biotica i zapłaciłam 23 zł, a efekty są naprawdę widoczne :)Hmmmmm muszę spróbować z tym olejkiem rycynowym, bo moje też jakoś ostatnio sporo wypadają
Jak pracowałam przez chwile w salonie kosmetycznym to mieli tam kosmetyki revitalash, podobno odżywki do rzęs są rewelacyjne, ale ceny masakra!
więc olejek spróbuje kupić to i do włosów się przyda :)
Ceny to zależy jakich odżywek. Stosuję serum i krem do rzęs L'biotica i zapłaciłam 23 zł, a efekty są naprawdę widoczne :)Hmmmmm muszę spróbować z tym olejkiem rycynowym, bo moje też jakoś ostatnio sporo wypadają
Jak pracowałam przez chwile w salonie kosmetycznym to mieli tam kosmetyki revitalash, podobno odżywki do rzęs są rewelacyjne, ale ceny masakra!
więc olejek spróbuje kupić to i do włosów się przyda :)
olejek rycynowy na rzęsy? można?Witam Wszystkich Użytkowników na forum. Jeżeli mowa o długich rzęsach to dosyć skomplikowany proces ponieważ powinnyśmy zacząć od dobrego tuszu który ich nie osłabi oraz regularnie nakładać odżywkę,np olejek rycynowy. Wtedy będą efekty.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość