Na tym zdjęciu gdzie są te ładne płytki moim zdaniem bardziej pasowałyby grzejniki panelowe
niż drabinkowe, chociaż kwestia gustu i pewnie funkcjonalności. Ale takie płytki to sama sobie chyba sprawię po remoncie ;)
Warto jest rownież zainwestować w odpowiednie oświetlenie. Bardzo dobrze sprawdzi się ledowe - podwieszany sufit i małe oczka.
Jednak w przypadku mniejszych łazienek lepszym rozwiązaniem jednak będzie zakup odpowiedniego plafonu.
Ostatnio zmieniony 02 lut 2015, 09:01 przez Manila, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale ładna ta łazienka na zdjęciu. Chciałabym urządzić moją właśnie w takim stylu. Poszukuję pralki, która pasowałaby do takiego wnętrza. Polecicie coś?
Faktycznie, łazienka ze zdjęcia wygląda fantastycznie. Sama chciałabym taką mieć. Grzejniki łazienkowe w takim stylu wyglądają niezwykle nowocześnie - świetne rozwiązanie.
A co powiecie na wnętrze łazienki z tej strony http://www.archeton.pl/projekt-domu-saba_905_wnetrza niestety nie mogę dodać bezpośrednia zdjęcia do postu bo pokazuje mi, że jest za duże a nie wiem zbytnio jak je zmniejszyć. Żeby dojść do łazienki trzeba kilka razy kliknąć w te strzałki obok zdjęcia. Osobiście podobają mi się troszkę surowe wnętrza a wy co sądzicie?
Dla mnie łazienka powinna być minimalistyczna w tonacji biało-grafitowej, w której powinny być tylko gładkie płytki. W takie pomieszczenie wpisze się kolekcja płytek Abrila Purio z Paradyża w błyszczących kolorach Bianco i Grafit. Ożywione one zostały delikatnymi dekoracjami kwiatowymi. Do łazienki takiej należy wprowadzić trochę drewna w naturalnym kolorze (blat, obudowa wanny)