To czekam na wieści, jak tam po wizytach i cieszę, że nie będę osamotniona w ilości dzieci dla mnie to cud miód i orzeszki, choć łyżka dziegciu zawsze gdzieś w tym jest No i jak patrzę to dzieci z jednego roku będziemy mieć fajnie...
hej!!
Maritta, daj znać co u ciebie. Jak się ma maleństwo? Pewnie wszystko ogarniasz bez problemu
filicity! Gratulacje, wielkie! Trzymajcie się zdrowo. Już wiesz, kogo nosisz w brzuszku?
U nas w porządku. Moja malutka już za kilka dni skończy 11 miesięcy. Szaleję za tym maleństwem. fajnie byłoby mieć jeszcze jedno , ale nie, nie. Nie planuję więcej. Chyba, że się przydarzy
Pozdrawiam.
Odzywajcie się dziewczyny!
oj będzie będzie
chloe jak tam u was?
Janek po 1 klasie zadowolony Lenka po 1 roku w przedszkolu odpoczywa na wakacjach dzieciaki rosną nie mogę narzekać
Witam, znalazłam Was.
Widzę, ze tu duże zmiany ,dziewczyny powiekszają rodziny u nas bez zmian w stadzie. Maritta gratuluję jaka Ty musisz miec cierpliwość no i jaką radość w domku tyle pociech. Kornelek rosnie jeszcze dwa lata i mnie przerosnie wysoki chłopak. Po pierwszej klasie ok. zobaczymy jak minie druga. Jeszcze miesiac i znowu szkoła. Na wakacjach byliśmy w maju a teraz w domku, dobrze , ze w końcu pogoda piekna i można miło spędzic czas. Nie mam konta na fb więc dzieciaków nie widziałam Waszych pewnie zmiany ogromne. Obiecuje zagladac do Was. Pozdrawiam Wszystkich goraco