W imieniu koleżanki mogę polecić zabieg przy użyciu Coccon CoolTechTM. Od lat zmagała się z niechcianym tłuszczem tu i ówdzie i w końcu zdecydowała się na zabieg usunięcia tkanki tłuszczowej. W Time Clinic (klinika w Warszawie) poddała się zabiegowi właśnie Coccon CoolTech TM. Świetne efekty! Ona akurat przeprowadziła zabieg na brzuchu, ale wiem, że można zadziałać także w innych partiach. Też zastanawiałam się nad usunięciem tłuszczu z okolicy ud i na pewno zdecyduje się na Coccon CoolTech, tym bardziej, że cenowo także jest na plus!
no nie wiem... mnie trochę przerażają takie metody. Mam wrażenie, że jest to pójście na łatwiznę. Ćwiczeniami i odpowiednią dietą da się naprawdę wieeeeele zmienić!
A jaka cena takiej zabawy?
Ćwiczeniami można coś zmienić, dietą także... ale to jest zawsze sposób, aby dodatkowo sobie pomóc! Nie tylko kosztem diety i ćwiczeń :)
A nie lepiej zamiast wymrażać sobie tłuszcz idąc na łatwiznę zacząć od zdrowej i smaczniej diety oraz ćwiczeń ? :) to nam na lepsze wyjdzie niż zabiegi.
Wymrażanie tłuszczu. Brzmi dość interesująco. Teraz takie rzeczy są modne, tak jak i plastyka powiek, czy powiększanie piersi. Ja osobiście nie ulepszyłabym niczego w sobie, ale uważam to za indywidualny wybór każdego z nas i akceptuję osoby, które na to się decydują.
Tego zabiegu akurat nie znam, ale ostatnio tutaj http://www.vicihair.pl/ natknęłam się na zabieg modelujący sylwetkę i bardzo mnie zaciekawił. Z chęcią wypróbowałabym taki zabieg na sobie.