No dokładnie, gdybym miała oglądać tam już wyprane twarze z kolejnych seriali, to zdecydowanie by tak nie oddziaływał. A tutaj pełen realizm, nowe twarze, a jeszcze ta scenografia!Ja czekam niecierpliwie na Miasto44 - Jana Komasy, po zwiastunach zapowiada się niesamowicie, do tego młodzi aktorzy, a nie tylko znane i "ograne" aktorskie twarze.
To ciekawe, chętnie obejrzę. Pomimo, że historia nigdy nie była moim ulubionym szkolnym przedmiotem, to akurat lekcje z II wojny światowej były pochłaniające. Skoro film, fajnie to odzwierciedla i został pochwalony przez samych Powstańców to już coś. ;)Też czekam na Miasto 44. Czytałam o pokazie na narodowym i powstańcy wypowiadali się pochlebnie na jego temat. Podobno wspaniale przekazuje klimat jaki panował w czasie powstania i pokazuje jak to naprawdę wyglądało. A że temat ten jest mi bliski, bo moja babcia brała udział w powstaniu, to niecierpliwie czekam na wrzesień.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość