oczywiście że ćwiczę w domu jest to o wiele wygodniejsze i czuje się bardziej komfortowo :) Plan treningowy ułożyłam sobie sama bazując na różnych stronach sportowych i mojej wiedzy :)
Jasne, lepiej ćwiczyć w domu niż wcale ;) Ale przed ułożeniem planu warto się skonsultować z jakimś trenerem. No i po prostu trzeba znać dobrze swoje ciało - np. jeśli masz słabe więzadła, to musisz pomijać ćwiczenia rozciągające, a dokładać więcej wzmacniających. Itp., itd.
Oj nie... Chodakowskiej nie polecam... odezwała mi się po niej stara kontuzja - może ja coś źle robię, ale nie przepadam za nią :)
Wolę Tiffany i Mel B. Zdecydowanie bardziej. Do tego ćwiczenia na kręgosłup, skakanka i hantle :) I jest czadowo!
Przyznam,że czasem mi się zdarzy samej ćwiczyć w domu tylko też kwestia odpowiedniej motywacji do pracy i widocznych efektów. Inna sprawa że trzeba mieć też pomieszczenie,pokój w którym można bez przeszkód ćwiczyć:)
Ja staram się ćwiczyć w domu, ale niestety mam problem z systematycznością, ale chociaż dwa razy w tygodniu udaje mi się poświęcić chociaż godzinkę na wyciskanie potów razem z mel b ;)