Ja myślę, że jeśli znasz gust koleżanki to sukienka będzie idealnym prezentem. Ja mam zamiar kupić kuzynce tshirt od projektanta i wiem, że będzie zadowolona:) Pytałam ją jakiś czas temu jakie ubrania jej się podobają bo nie chciałam źle trafić a wiem jak niezręcznie jest gdy prezent się nie podoba:/
Kupiłam niedawno swojej koleżance sukienkę na urodziny i była zachwycona. Jeśli rozmiar nie pasuje zawsze można wymienić na większy/mniejszy byleby nie była odcięta cała metka.
Mam podobne zdanie w tej kwestii,jeżeli chcesz sprawić prezent koleżance to postaw na coś z czego będzie zadowolona,np: stylową i oryginalną biżuterię,co o tym sądzisz/ Akurat tym się zajmujemy więc chętnie doradzimy i pomożemy:)
Z sukienką dla koleżanki bym nie ryzykowała, bo można nie trafić z rozmiarem. Już bardziej z torebką, np. z Kazar, to solidna firma. Sama chciałabym dostać taki prezent :)
Przede wszystkim możesz nie trafić w gust znajomej czy rozmiar z sukienką i co wtedy? Także uważam,że kosmetyki czy oryginalna biżuteria to najlepsza opcja,pomyśle o stylowych kolczykach lub bransolecie.
Ubrania to dosyć "śliski" temat na prezent,może lepszym pomysłem byłyby klasyczne i zarazem dobre,markowe perfumy? Moim zdaniem to o wiele lepsza opcja i możemy coś doradzić,u nas znajdziesz szeroki wybór.
Ja myślę, że to zależy od tego, jak dobrze się znacie. Jeżeli wiesz, że trafisz w jej gusta, to warto zakupić sukienkę. Ale jeśli nie jesteś pewna, to lepiej pomyśl nad czymś innym ;)