Fakt, Hobbit to ostatnia dobra pozycja filmowa warta polecenia, z tych co oglądałam przez ostatnie tygodnie. Trudno zastąpić te trylogie, dlatego liczę, że Tolkien zgodzi się na ekranizacje kolejnych książek.W ogóe fantasy to nie jest tak duzo, poza władcą pierścieni i hobbitem co mamy kultowego? Opowieście z Narnii? To jednak bajka dla dzieci, a na hobbita można isć calą rodziną i zachwyceni są i dziadkowie i wnuki. U nas Bitwa pięciu armii jeszcze tydzień po obejrzneiu jest tematem ;)
LOL, Tolkien chyba nie za wiele już powie, skoro już trochę w grobie leży :P Ale fakt faktem z opinią się zgadzam, że szkoda, że nie ma więcej książek na ten temat. Tolkien zaczął prace nad opowieścią, która ma miejsce 150 lat po wydarzeniach z "Władcy Pierścieni". nazywa się ona "Nowy cień", gdyby ktoś chciał sobie zgooglować fragment, który pozostał :)
Fakt, Hobbit to ostatnia dobra pozycja filmowa warta polecenia, z tych co oglądałam przez ostatnie tygodnie. Trudno zastąpić te trylogie, dlatego liczę, że Tolkien zgodzi się na ekranizacje kolejnych książek.
Widziałam, genialny film. Co prawda chłopak nie był zachwycony, ale mi się podobał.Love Actually - kultowy film o miłości. Świetna obsada aktorska, serio.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość