O! A co takiego ciekawego ostatnio czytasz? Bo ja właśnie poszukuję jakiejś książkowej inspiracji ;)CrazyCat - a u nas właśnie nie ma wolnego, bo "na święta było tak dużo". :)
Jak się robi zimno, to mnie bierze na pieczenie ciast - jak pachnie drożdzowym, albo szarlotką, to się tak miło robi. I zdecydowanie w tym czasie czytam więcej książek, bo jak jest tak jak teraz ileś na minusie, to szczerze nie chce mi się nawet z domu wychodzić, chyba, że w weekend za dnia.
Podpisuję się pod pytaniem. :) Też szukam jakiejś fajnej książki!O! A co takiego ciekawego ostatnio czytasz? Bo ja właśnie poszukuję jakiejś książkowej inspiracji ;)CrazyCat - a u nas właśnie nie ma wolnego, bo "na święta było tak dużo". :)
Jak się robi zimno, to mnie bierze na pieczenie ciast - jak pachnie drożdzowym, albo szarlotką, to się tak miło robi. I zdecydowanie w tym czasie czytam więcej książek, bo jak jest tak jak teraz ileś na minusie, to szczerze nie chce mi się nawet z domu wychodzić, chyba, że w weekend za dnia.
Przepisem na fajną szarlotkę też nie pogardzę :D
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość