my od początku używamy pieluszek Pampers i jesteśmy zadowoleni, na początku też używaliśmy chusteczek pampers ale małej nie spasowały i wyszło uczulenie teraz o dziwo poszliśmy w taniość i kupujemy fitti biedronkowe i żadnego uczulenia nie ma :)
Pieluchy pampers jednak sa najlepsze ja kupuje na promocji w LIDLU wtedy wychodzą bardzo tanio co jakiś czas jest taka promocja wtedy robię zapasy :P
A chusteczek używam lidlowskich tujoturs czy jakoś tak bo są dobre i tanie :P
a słuchajcie co do pielęgnacji pupy, dzisiaj czytałam to: http://naobcasach.pl/5-wskazowek-jak-pi ... iemowlaka/ między innymi o kosmetykach skarbu matki. Ktoś używał? Bo widziałam je co prawda w aptece, ale nie wiem czy jest sens inwestować?
Już niestety nie mogę oddać głosu, ale używam chusteczek z Rossmanna Tami MyBaby Cotton i jestem z nich zadowolona, sprawdzają się świetnie, dobrze nawilżone, naturalne, nie podrażnią skóry.
U nas zdecydowanie najlepiej sprawdzają sie pieluszki pampers jednorazowe,nie powodują odparzeń w przeciwieństwie do wielorazowych z tetry,skóra niemowlaka jest szczególnie wrażliwa,pamiętajmy o tym.v