Ja korzystałam już nie raz. Muszę powiedzieć, że różne uczucia i doświadczenia przeżyłam. Najbardziej przeżyłam bezpośredni kontakt z wróżką w telewizji. Wczoraj jednak znalazłam tą stronę
http://astrokamera.pl/ i zaryzykowałam porozmawiać na żywo. Wiecie co? Zaskoczenie! Jeszcze tak spokojnie, luźno rozmowy chyba z nikim nie prowadziłam. Bardzo, ale to bardzo mi pomogło takie wywnętrzenie. Niekiedy człowiek musi się otworzyć a nie ma do kogo. Wczoraj mi się to udało. Otrzymałam do tego kilka dobrych rad i uwierzcie mi, dostałam takiego kopa pozytywnego nastawienia, że z chęcią zabrałam się do pracy na którą już nie mogłam spojrzeć!
Kto szuka pomocy duchowej, to polecam!
Mając świadomość, że rozmaiamy i widzimy się jest dużo łatwiej, a przy tym pewność że nikt inny mnie nie słyszy ani po głosie nie rozpozna, albo z faktami skojarzy! Bardzo mi przypadł do gustu ten portal.
PS
Przypuszczam, że jeszcze mało znany, gdyż dowiedziałam się, że jeżeli oglądalność będzie większa to i obsada będzie też dużo większa. To te same wróżki i wróżbici co w telewizji!