Na allegro można znaleźć sporo bielizny z dobrych firm w dużo niższej cenie. :) Ja tam często kupuję. Zwłaszcza, że mam obsesję na punkcie bra fittingu i lubię mieć dobrze dobrane staniki a niewiele jest sklepów (stacjonarnych) w których można takie znaleźć w dobrych cenach.
A ja kilka razy zamawiałam bieliznę ze sklepów internetowych i wszystko zawsze było w porządku,trafiłam akurat na swój rozmiar i przesyłka bezpieczna na czas,wiec naprawdę nie ma się czego obawiać:)
też wolę kupować w sklepach stacjonarnych, przynajmniej można przymierzyć i widać jak jest zrobiona bielizna, a dopasowanie bielizny jest naprawdę ważne...
W kwestii bielizny zamawianej przez internet to również nie mam uprzedzeń,traktuje to jako normalną część garderoby,tylko zawsze istnieje lekka obawa o to,że rozmiar nie będzie pasował,wiec pod tym względem faktycznie należy zachować względną ostrożność.
Ja podobnie,znam swój rozmiar i nie mam problemu z tym aby zamówić bieliznę z internetu,a mało tego- w razie potrzeby zawsze można zwrócić czy wymienić na inny rozmiar.