To ja może wrócę do tematu czyli o tym jak schudnąć po ciąży. Opisałam swoje zmagania tutaj http://szuper.net/blog/jak-schudnac-po- ... -sylwetki/ Największym problemem jest skóra po ciąży, odchudzanie wiele się nie różni od każdego innego....ja wklepuje sobie mleczko kokosowe ale nie daje to za wiele
Ja zamiast marzyc ruszyłam do działania! Chodzę na siłkę a do tego wcinam therm line fast. Efekty już widać. W 6 tygodni zgubiłam prawie 5 kg tłuszczu. Rewelacja. Jest szansa, że wcisnę się w zeszłoroczne spodnie :)
Polecam Green Coffee Bean, której kluczowy składnik, czyli kwas chlorogenowy, spowalnia wchłanianie glukozy w jelicie cienkim, reguluje wytwarzanie hormonów jelitowych GLP-1 i GIP, a także modyfikuje uwalnianie glukozy przez wątrobę. Dzięki temu, w połączeniu z niskokaloryczną dietą, zielona kawa pomoże zachować odpowiednią masę ciała.
Jeśli chodzi o jakiekolwiek suplementy to ja uznaję tylko naturalne, roślinne. Chemią nie zamierzam się faszerować, za wygląd kosztem zdrowia podziękuję.
To marzenie można zrealizować i to wcale się przy tym nie katując. Ja na przykład zmieniłam nawyki żywieniowe - jem 4-5 posiłków w mniejszych porcjach, przekąski zamieniłam na owoce, zrezygnowałam ze słodyczy, nie jem późnym wieczorem itd - czyli wszystko o czym się mówi. Dzięki temu udało mi się schudnąć, a teraz utrzymuję stałą wagę bez problemu. Do tego warto jeszcze poświęcać troche czasu na sport i marzenie można zrealizować :)
Jeśli chodzi o jakiekolwiek suplementy to ja uznaję tylko naturalne, roślinne. Chemią nie zamierzam się faszerować, za wygląd kosztem zdrowia podziękuję.
@Dorota84
Masz racje i nie ukrywam że zaciekawiła mnie Twoja wypowiedz szczególnie, czy masz na myśli coś specjalnego? dla mnie natura ma znaczenie?
Żeby schudnąć trzeba się właściwie odżywiać i ćwiczyć. Włączyłam sobie dietę 1200 kalorii w 5 posiłkach, do tego kupiłam sobie kartę BeActive i regularnie chodziłam na siłownię. To daje na prawdę super efekty w wyglądzie i samopoczuciu.
Dokładnie tak, ja piję codziennie rozcieńczony sok żurawinowy bez cukru dla oczyszczenia wątroby, jem dużo surówek z olejem lnianym, bez dresingów. Kupiłam sobie profesjonalna wagę medyczną w sklepie medycznym https://kredos.pl/waga-medyczna , żeby codziennie widzieć dokładną wagę. Ona mnie doskonale dyscyplinuje.