Ciekawy, ale chyba mało praktyczny co?
Nie lubię biżuterii, która mi więcej leży niż ją zakładam, dlatego za zazwyczaj stawiam na takie bransoletki srebrne.
Muszę przyznać, że również mam takie samo zdanie - choć ja i tak mało chodzę w biżuterii to jeśli mam okazje to kupuję wyłącznie zwykłych sklepach jubilerskich - patrzę na próbę, na wykonanie i jestem nie jednokrotnie zachwycona. Choć dostawałam na prezent biżuterie z topowych sklepów jestem owszem zadowolona - ale zauważam, że szybciej się zużywają ;/to jak lubisz srebrne to może lepiej tu kupować http://www.jubilea.pl/ niż w Aparcie, jakość taka sama, srebro próby 925, a ceny 3 razy niższe niż w Aparcie, duże sieciowe sklepy jubilerskie jak dla mnie są mocno przereklamowane.
Polecam zajrzeć na meamoore.com, gdzie znajdziesz ciekawe bransoletki. :)Dziewczyny,a może wiecie gdzie teraz najbardziej opłaca się kupić dobrą i elegancką biżuterię online? Bo szukam właśnie fajnej bransoletki dla znajomej na urodzimy,macie jakies pomysły?
Wróć do „Moda, makijaż i fryzury”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość