Renana
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

Kursy komputerow

08 paź 2010, 12:04

Drogie miłośniczki obcasów, mam pytanie... jestem przeciętnym użytkownikiem komputera, ale zamierzam starać się o pracę jako sekretarka/asystentka, wszędzie wymagają dobrej znajomości MS Office itp... chciałam zapytać co sądzicie o robieniu takich kursów? W szkole w której moja kumpela uczyła się angielskiego Axon w Katowicach, mają też kursy komputerowe i możliwość zrobienia certyfikatu umiejętności komputerowych, zastanawiam się czy zainwestować, macie jakieś doświadczenia w tym temacie?

JoannaS
Wodzu
Wodzu

10 paź 2010, 15:04

Jak sie zdecydujesz daj znać jak było i czy jestes zadowolona ?
Nie wiesz ile płaciła kolezanka za taki kursik?

shakingbutt
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

14 paź 2010, 12:00

Powiem Ci, że warto zainwestować, taki np. kurs graficzny, to zawsze dla ciebie korzyść podczas szukania pracy. Axon oferuje naprawdę profesjonalne kursy, warto spróbować i poszerzyć swoją wiedzę.

braaap
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

Re: Kursy komputerow

09 wrz 2015, 14:48

Niedawno w swojej firmie zainwestowałem w http://www.office-365.pl/Office-365-Enterprise-E3. Stwierdziłem, że szybko mi się to zwróci, bo program jest lepszy od open office, który miałem w swojej firmie. Niestety część pracowników wymaga przeszkolenia. Znacie jakieś kursy komputerowe z tego programu?

Wróć do „Nasze hobby”