Rodzice na naszym ślubie, w ramach podziękowań, dostaną od nas bilety na wspólne wyjście do teatru. Do tego postanowiliśmy z narzeczonym, że dokupimy im jeszcze pamiątkowe kryształy 3d z datą naszego ślubu, imionami itp. Bardzo długo grzebałam w necie, szukałam wzorów i ostatecznie najbardziej podobaja mi się dwa. Możecie podpowiedzieć który wzór według Was będzie lepszy na taką okazję? Ten z gołąbkami czy z sercami?
Obydwa pasują na tą okazję. Myślę więc, że to już raczej kwestia gustu. Mi osobiście gołąbki bardziej się podobają. Są takie bardziej wymowne jeśli chodzi o ślub.
same wzory są jak najbardziej ok. właściwie obydwa mi się podobają ale za to moim zdaniem te teksty na tych kryształach bardzo słabe. lepszy byłby może jakiś kawałek wiersza, czy aforyzm – takie jest przynajmniej moje zdanie
Ale teksty nie są tutaj w ogóle istotne dlatego, że te są przykładowe. Sama decydujesz o tym co tam umieszczasz. Na stronie masz taki konfigurator produktu w którym właśnie możesz zmieniać sobie dowolnie ustawienia tekstu, czcionkę, wielkość. Tekst na kryształ już mam dawno napisany i będzie osobisty.