tusz do rzęs z pepco? Ja bym się bałaOstatnio widziałam w Pepco dość niedrogie i dobre tusze do rzęs
a próbowałaś nowy tusz od Loreala - ten z taką specyficzną szczoteczką - u mnie efekt jest superJaki tusz do rzęs polecacie? Moje rzęsy są rzadkie i niestety krótkie. Mizernie to wygląda ;(
Jestem skłonna zapłacić więcej a nie skończyć z zapaleniem spojówek.Ostatnio widziałam w Pepco dość niedrogie i dobre tusze do rzęs
ciężko wymienić wszystkie tusze których używałam, jest tego cała masa! Próbowałam Avon, ale to zupełnie nie moja bajka, wysychają, kruszą się z drogeryjnych większość która wpadnie mi w ręce w rossie.A jakich tuszy czy też generalnie kosmetyków używałaś do tej pory? Podaj ten szczegół,który jest dosyć istotny aby nie polecić tego samego. Teraz warto rozglądać się w sklepach internetowych gdzie znajdziesz szereg ciekawych promocji na kosmetyki :)
Podasz dokładną nazwę tego tuszu?a próbowałaś nowy tusz od Loreala - ten z taką specyficzną szczoteczką - u mnie efekt jest super
Wróć do „Moda, makijaż i fryzury”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości