Ciekawa kwestia z tym uszkodzeniem bioderek i również czekam na odpowiedzi jak to faktycznie z tym jest. generalnie na temat jeździków jak do tej pory można było spotkać same dobre opinie:)
Warto szukać w sklepach internetowych z artykułami dla dziecka i właśnie tam coś wybrać,może nasza KrainaDzidziusia okaże się tutaj pomocna,serdecznie zapraszamy:)
Jeżeli chodzi o ten konkretny sklepów którym bez problemu kupisz zabawki dla dziecka w niższej cenie,to zacznij od www.KrolZabawek.pl gdzie wybór jest naprawdę szeroki.
Moje dzieci miały jeździki i nic im nie jest. Ja przed zakupem jeździka i chodzika zrobiłam maluchom usg bioderek. Można je wykonać m.in w Gabinet USG - http://www.gabinetusg.com.pl/oferta-usg ... niemowlat/ Wychodzę z założenia że nie ma co panikować i zabraniać wszystkiego dziecku. Jeśli będzie korzystało z jeździka czy chodzika kilka chwil w ciągu dnia to się nic nie stanie.
Mój maluszek dostał jeździk na roczek od chrzestnej. Na początku mały faktycznie na nim jeździł ale potem jeździk poszedł w zapomnienie ;) Moim zdaniem to nie warto kupować .