Sama uwielbiam kupować torebki i gdybym tylko mogła, kupiłabym wszystkie torebki ręcznie robione , na jakie ostatnio wpadłam. Wyglądają świetnie, mają w sobie to coś, co cechuje ręcznie robione produkty, a jednak z moich ulubionych, prezentuje się tak:)
Moje zakupy w sieci ograniczają sie tylko do ubrań i torebek i to tylko marki Manzana pl, wyjątkowo przypadły mi do gustu ich kolekcje. Uwielbiam ubrania takie iście kobiece, a takie są właśnie u nich i zawsze z niecierpliwością czekam na każdą kolejną.
Ja wiele rzeczy zamawiam w sklepach internetowych, zarówno jeżeli chodzi o kosmetyki czy odzież lub obuwie i zawsze na tym oszczędzam, szczególnie ze teraz jesienią można natrafić na bardzo ciekawe promocje i rabaty :)
Mam podobnie, też najchętniej przez internet zamawiam kosmetyki, a czasem zdarzy się również odzież czy obuwie, ale to zdecydowanie rzadziej. Teraz w okresie jesieni można wybrać coś ciekawe i sporo zaoszczędzić, są fajne promocje.
Ja chyba najbardziej lubię kupować ciuchy i dodatki. Najczęściej robię to w sieci bo tam wybór jest o wiele większy no iceny są bardziej korzystne. Warto jednak wiedzieć na jakie sklepy stawiać. Ostatnio bardzo polubiłam sklep goodlookin.pl ponieważ ma bardzo duży i ciekawy asortyment w przystępnych cenach. Uważam, że warto tam kupować ciuchy :)