domi99
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

Re: wyjazdy integracyjne

10 paź 2014, 13:34

Byłam na integracji którą organizowałą nam w pracy zewnętrzna agencja Power i powiem, że pomysły przeszły oczekiwania wszystkich :) oczywiśćie pozytywnie:)

Malin
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

15 paź 2014, 13:44

Ja raczej nie mam o tym dobrego zdania

Awatar użytkownika
martynkaka
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

19 sty 2015, 11:55

A ja wspominam tego typu imprezy bardzo dobrze. Byliśmy na wyjeździe integracyjnym z Argentum-Event i bawiliśmy się wręcz doskonale. Jest to pewnie kwestia odpowiedniej organizacji, bo samo miejsce przecież nie wystarczy.

ewelina546
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

25 lip 2015, 19:42

Bardzo wiele zależy od miejsc i atrakcji, dobrej organizacji i dostosowania wszystkiego do potrzeb uczestników. Nie musi to być super extra wypasione miejsce, może to być choćby podwarszawski hotel Rest http://resthotel.pl/ - z dala od zgiełku stolicy, ze strefa relaksu, miejscem do imprezowania i świetnymi warunkami noclegowymi, jedzeniem i obsługą. Ja lubię tego typu wyjazdy, oczywiście w doborowym towarzystwie :)

domi99
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

31 lip 2015, 11:15

Przecież nie zawsze musi być tylko ten jeden utarty schemat. Nas na przykład szef zabral ostatnio do 5-gwiazdkowego hoitelu w Warszawie na integracyjny. No i byliśmy w tym Rialto, oni maja sale konferencyne, wiec sprawy sluzbowe tez sie dalo zalatwic. A też maja dostepna silownie wiec rano wszyscy lecieli pocwiczyć :D
Ale wiadomo ze wszystko zalezy od ludzi ktorzy tam ajda

BurgundowaMaja
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

06 sty 2016, 14:27

w jaworowym dworze bylam i rzeczywiscie jest tam pieknie, jezdze tam prywatnie. a ostatnio z firmy wyjezdzalismy na impreze integracyjna do hotelu Talaria w Trojanowie, w tym miejscu tez sie zakochalam. niedlugo chyba nas czeka jeszcze wyjazd tam na konferencje juz sie nie moge doczekac

iga32
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

12 kwie 2016, 13:53

Wyjazd integracyjny powinien być zorganizowany z głową - taki, by integrował zespół i pozwolił się zrelaksować. Ciekawą opcję widziałam tutaj http://cyfrowydetox.pl/. Ti wyjazdy w ramach tzw. digital detox. Organizowane są zarówno dla grup, jak i osób indywidualnych. Zakładają odcięcie się od trzymających nas przy pracy technologii - komórek, laptopów, tabletów. Podczas wyjazdów organizowane są zajęcia sportowe, gry terenowe itp., które relaksują i pozwalają na odpoczynek.

szpileczki
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

13 kwie 2016, 14:50

My chyba w tym roku będziemy jechać w góry na wyjazd integracyjny z pracy. Mam nadzieję, że wybiorą jakiś sensowny termin.

szyszkasosnowa
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

17 cze 2016, 11:43

Ja byłam właśnie w ubiegły weekend na wyjeździe integracyjnym w Istebnej i powiem wam, że czuję się rzeczywiście bardziej zintegrowana :)
Przed wyjazdem niektórych ludzi w pracy nawet nie rozróżniałam. :D

Wróć do „Prawo, praca i polityka”