no coś Ty. Ja wolę wydać odrobinę więcej i się nie bać, że będą mi oczy uczulać czy coś takiego...Dla mnie cena i tak dość wysoka. Wolę Lovely za 10 zł.
fakt - tusze od maybelline są bardzo fajne chociaż nie wszystkie mi pasują. Mój nowy ulubiony tusz także jest z maybelline :)Ja używam tylko tuszy od Maybelline. Jak wypuszczają jakieś nowości, to zawsze sobie sprawdzam i jak dotąd na żadnej się nie zawiodłam :)
Też go bardzo lubię, miałam właśnie go polecać ;) Nigdy mi się nie rozmazał i nie obsypał, a do tego, tak jak piszesz, cena jest naprawdę ok :)Polecam tusz do rzęs maxfactor 2000 calorie. Fajnie wydłuża i pogrubia rzęsy i jest łagodny dla oczu, nie podrażnia, jest trwały, nie obsypuje się brzydko wokół oczu w kilka godzin po nałożeniu. Cena też jest przystępna
Ja teraz mam Maybelline Falsies Push Up Drama. Świetny jest :)fakt - tusze od maybelline są bardzo fajne chociaż nie wszystkie mi pasują. Mój nowy ulubiony tusz także jest z maybelline :)Ja używam tylko tuszy od Maybelline. Jak wypuszczają jakieś nowości, to zawsze sobie sprawdzam i jak dotąd na żadnej się nie zawiodłam :)
Wróć do „Moda, makijaż i fryzury”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość