krolowajadwiga90
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

“lejąca się”, wiotka skora - co robic?

10 sie 2016, 16:09

hej dziewczyny! mam problem, szukam porady jak ujedrnic skore na twarzy i dekolcie. jestem jeszcze dosc mloda, ale wiem po mojej mamie co mnie na starosc czeka ;] wiec chce ten proces maksymalnie opoznic i zminimalizowac szkody. szukam zabiegow, kosmetykow - wszystkiego, co byloby mi w stanie pomoc i nie zrujnowalo jednoczesnie finansowo.

onceinalifetime
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

Re: “lejąca się”, wiotka skora - co robic?

11 sie 2016, 14:56

no z genami to chyba nie wygrasz :D idz do jakiejs dermoapteki, tam ci panie na pewno doradza cos, acz nie gwarantuje skutecznosci. :ico_oczko:

PodgorskiDomUrody
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

12 sie 2016, 15:16

Jeśli oczekujesz bardziej radykalnych efektów możesz skorzystać z usług w gabinetach kosmetycznych. Efektywnym i jednocześnie stosunkowo niedrogim zabiegiem jest karboksyterapia - poprawia ona mikrokrążenie, stymuluje produkcję kolagenu i kolastyny, a także metabolizm tłuszczu. Warto wykonać kilka zabiegów w serii, żeby efekt był wyraźniejszy i utrzymał się dłużej. Więcej na ten temat możesz poczytać tutaj: http://www.podgorskidomurody.pl/karboks ... rz-dekolt/ W razie pytań - chętnie odpowiem!

krolowajadwiga90
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

17 sie 2016, 15:55

hm, a czy sa jakies przeciwwskazania? uzywam serum z kwasami, bede niedlugo miec tez peeling kwasowy, czy te zabiegi mozna laczyc? :-)

PodgorskiDomUrody
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

17 sie 2016, 18:27

Karboksyterapia i zabiegi kwasami nie wykluczają się, niemniej jednak warto zrobić krótką przerwę między jednym a drugim żeby wkłucia (drobne i zrobione cieniutką igłą, ale jednak) zdążyły się zaleczyć. W razie czego - przed rozpoczęciem zabiegu kosmetyczka przeprowadza wywiad, żeby wykluczyć wszelkie przeciwwskazania do zabiegu. Przez internet trudno rzetelnie cokolwiek ocenić. Jeśli tylko jesteś z okolic Krakowa - zapraszamy serdecznie do nas do PDU!

antonina90
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

19 sie 2016, 15:54

moze po prostu przejdz sie do jakiegos gabinetu kosmetycznego? w takich miejscah zawsze doradzają odpowiedni zabieg :) regularnie chodze do Coco-time i tam kosmetyczka sugeruje rozne zabiegi, ktore sprawdzą sie dla mojej skory :)

gorzkakostka
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

31 sty 2019, 11:15

ja próbowałam już wszystkiego aż finalnie zdecydowałam się na zabieg - SMAStherapy w SC Beauty Clinic w Warszawie jest rewelacyjny, osiągamy po nim super efekty liftingu a skóra staje się napięta

MariolaKuleczka5
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

25 lut 2019, 00:21

Mi zawsze pomagał ponadczasowy garnier ( żółty) i nic mi tak dobrze nie robi na skórę jak ten balsam.

ewelina546
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

25 lut 2019, 20:02

Jest wiele fajnych zabiegów które z pewnością Ci się przydadzą, trzeba tylko się skonsultować z dobrym specjalistą. Jeśli stawiasz na zabiegi skuteczne, to porozmawiaj z kimś z Magicznej Kliniki, adresy placówek znajdziesz na https://magicznaklinika.pl/ - nie będziesz żałować, na konsultacjach dowiesz się wszystkiego

Wróć do „Być kobietą”