gingerr
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

fotoodmładzanie warszawa?

28 lip 2016, 17:55

Mam pytanie, czy wykonywała któraś z Was tego typu zabieg?? ponoć to dośc skuteczny szybki i mało inwazyjny sposób na to żeby ująć sobie ciut lat ;))) chodzi mi o zabieg laserowy. Czytałam, że wygładza to skórę, usuwa jakieś plamki przebarwienia, dzięki czemu wygląda się promienniej. nie chcę bawić się w żadne botoksy i tego typu rzeczy ale to wydaje mi się być dobrym pomysłem, ciekawi mnie który gabinet najlepiej wybrac, W klinice miracki robią taki zabieg i słyszałam że jest to profesjonalne miejsce z dobrym sprzętem, ale żadna z moich znajomych takiego zabiegu tam nie robiła, więc może któraś z Was mogłaby się wypowiedzieć w tej kwestii??? :)

Awatar użytkownika
lorelai5
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

Re: fotoodmładzanie warszawa?

28 lip 2016, 21:18

W Photoshopie można się odmłodzić ;)

eweli13
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

01 sie 2016, 08:44

Hehe, no coś w tym jest. ;) Jak sama nazwa wskazuje.

Lagenko
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

05 wrz 2016, 11:52

Szczerze mówiąc to nigdy nie korzystałam z takiego zabiegu, więc nie wie czego można się spodziewać, jakich efektów oraz ile to generalnie kosztuje. Jeżeli ktoś ma większe doświadczenie to niech śmiał opisze na forum, każdy szczegół będzie bardzo istotny.

Wróć do „Być kobietą”