Podobają Wam się matowe szminki? Malujecie się takimi? Jak reaguje otoczenie? Bo moi znajomi mówią, że np. fioletowy mat mi nie pasuje... Słuchacie znajomych? :p
Hej :) Mnie również bardzo podobają się matowe szminki i sama kupiłam ich wiele. Wyglądają cudownie. Trzymają się długo. Są naprawdę trwałe. Jedynie problem jest z wysuszaniem ust - może to właśnie kwestia tego matu http://www.decostyr.pl/
Mi bardzo podobają się matowe szminki i sama jeśli już maluję usta to właśnie tego typu szminkami. Mam kilka z golden rose i jestem z nich bardzo zadowolona. Są bardzo trwałe i cenowo też są ok.
Ja rzadko maluję się szminkami, ale jeśli już to właśnie matową. Bardzo lubię szminki firmy golden rose. Są tanie bo kosztują mniej niż 20 zł, mają duży wybór kolorów i są bardzo trwałe.
Ja też bardzo rzadko maluję się szminkami, ale kupiłam sobie niedawno właśnie 2 szminki z tej firmy golden rose i jestem zachwycona. Są płynne i dzięki temu bardzo łatwo się nimi maluje, ale po chwili robią się matowe i są bardzo trwałe.