Skoro już mowa o dobrym kremie na zmarszczki oraz na noc- polecam jeden z naszej seri opartej na naturalnym kolagenie z www.Lagenko.pl do tego mamy teraz ciekawe promocje:)
Znam :) Bardzo dobry krem, również go stosuję. Ma fajny skład, krótki, a dla mnie mniej znaczy lepiej. Ja mam po nim fajną gładką, miękką skórę, na co dzień nawet nie muszę nakładać podkładu, bo i bez tego zadbana cera wygląda dobrze :)
Co do kremów na noc na zmarszczki, to warto zastanowić sie nad tym jednym, ale za to dobrym i skutecznym opartym na bazie naturalnego kolagenu. Zerknij na KochamZdrowie.com
dziewczyny to ja się podzielę moim cudem które ostatnio kupiłam - elixir by nature Pure control mam krem i botanical drop - bardzo ciekawe produkty. To są kosmetyki roślinne bez zbędnej chemi - wyciągi z ziół, które bardzo fajnie pachną. Krem i serum fajnie się wchłaniają i nie pozostawiają na skórze tłustego filtru. Za mną dopiero tydzień stosowania, ale już widze pierwsze efekty.
Najlepiej stosować np. kremy na dzień i na noc z tej samej serii - dają lepsze rezultaty. Ten na dzień orzeźwi cerę, na noc z kolei zregeneruje. Stosuj tylko kremy naturalne, dobrane do typu cery, do ew. problemów, no i do wieku oczywiście.