Co można dać fajnego na chrzest, co będzie pamiątką z tego dnia? Ogólnie to chcę dać pieniądze, bo to chyba najpraktyczniejsze rozwiązanie. No ale przydałaby się do tego jakaś pamiątka, która zostanie na dłużej, bo wiadomo, że kasa to się rozejdzie. Jakieś pomysły może?
A zwykła kartka z życzeniami? Ewentualnie coś trwalszego, w tym stylu jak na foto?
A co do krzyżyków, różne są opinie, ale ja tam w takie zabobony nie wierzę
kartka papierowa to już chyba trochę przeżytek. ale ten aniołek w krysztale moim zdaniem śliczny! sama jestem w sumie ciekawa jak to wygląda na żywo. bo czasem zdjęcia w necie to trochę kłamią hehe.
No właśnie moim zdaniem to ten kryształ na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciu ;)
Ja jak zamawiałam, to też trochę się obawiałam czy ten grawer będzie wystarczająco wyraźny, czy będzie się to ładnie komponowało. A okazało się, że zdjęcie nie oddaje tak dobrze tego co zobaczyłam na żywo.
Więc o to nie ma się co obawiać.
A jaki budżet jesteś w stanie przeznaczyć na zakup prezentu dla dziecka z okazji chrzcin? Pytam bo od tego szczegółu warto zacząć i dopiero wtedy będziemy w stanie pomóc oraz doradzić. Najlepiej jeżeli będzie to coś praktycznego co przyda się na co dzień.