cytrynka
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

Praca w Wojasie - macie jakieś doświadczenia?

21 mar 2017, 11:40

Macie jakieś doświadczenia z pracą w wojasie? Pojawiła się oferta w moim mieście i zastanawiam się czy nie startować. Generalnie wydaje się spoko ale chętnie poznam opinie osób które tam pracowały

Lumpeciarqa
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

Re: Praca w Wojasie - macie jakieś doświadczenia?

22 mar 2017, 17:12

Polska, dobra firma obuwnicza więc zakładam że nie powinno być źle. Ja kojarzę wojasa tylko jako klientka wprawdzie ale mam z nim dobre doświadczenia

dKINGAb
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

24 mar 2017, 17:58

moja kuzynka pracowała kiedyś w wakacje w wojasie i z tego co pamiętam była zadowolona. Na stanowisku ekspedienta się oczywiście za dużo nie zarabia więc nie można się spodziewać kokosów

cytrynka
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

26 mar 2017, 19:42

Nie no wiadomo. Chodzi mi bardziej o to jak tam wygląda z umowami, atmosferą, ilością pracy itp

dKINGAb
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

27 mar 2017, 16:14

Atmosfera to już chyba zależy od konkretnego sklepu i ludzi którzy tam pracują. CO do umowy to można się pewnie dogadać. Kuzynka miała zlecenie bo była studentką i to jej wtedy bardziej pasowało. Pracy pewnie czasami więcej, czasami mniej. W sklepie nie zawsze musi być nie wiadomo jaki ruch i wtedy jest wiecej luzu

Wróć do „Prawo, praca i polityka”