Hej dziewczyny, kiedy najlepiej się za to zabrać, jeśli mam ślub w październiku i chciałabym się wyrobić z całością na spokojnie, a jednocześnie mieć efekt na świeżo :) Jakie macie doświadczenia? I jesli możecie się podzielić, gdzie w Krakowie wybielałyście, to będę wdzięczna :)
Zalezy na jaka metode się zdecydujesz, ja robiłam nakładkową wiec mi to zajelo niecale dwa tygodnie ;) Efekt powinien się utrzymać nawet kilka lat wiec nie ma wielkiego znaczenia czy zrobisz już czy za dwa miesiące moim zdaniem. Ja robiłam poczatkiem tego roku, bardzo zadowolona jestem zwłaszcza ze się cudów nie spodziewałam po tym zabiegu. Ale widać zależy gdzie robisz :) Ja bylam w Scandinavian Clinic, mogę polecić, na placu szczepańskim niedaleko Charlotty
Ja wybielałam zęby na miesiąc przed ślubem i efekt utrzymywał się jeszcze długoo po ślubie. Na wybielanie ząbków polecam miejsce w Tychach w u gabinecie stomatologicznym Viscardi.
Ja również wybielałam zęby przed ślubem i na taki zabieg wybrałam się do swojego sprawdzonego stomatologa ORTODENT w Baninie koło Gdańska. Byłam bardzo zadowolona z efektu, który bardzo długo się utrzymywał.