Gdzie ten salon? Jakie auta mają? Tylko takie super lux, czy na każdą kieszeń?Teraz bardzo się opłaca leasing. Jest naprawdę ok, też się zastanawiam nad autem. W Leaseplan np oferują w dość niskich cenach dobre samochody, a do tego też pełną obsługę wraz s amortyzacją. I mają przepiękny salon
a maja mercedesy?:D pewnie tak. w koncu to wielka swietnie prosperujaca firma... jestem wieeelka fanka mercedesów .Teraz bardzo się opłaca leasing. Jest naprawdę ok, też się zastanawiam nad autem. W Leaseplan np oferują w dość niskich cenach dobre samochody, a do tego też pełną obsługę wraz s amortyzacją. I mają przepiękny salon
Haha merce są faktycznie piękne. Zwłaszcza SUVy są cudne... A dla mnie to za wysoka poprzeczka niestety. Za to sprawdzę sobie ten leasing, o którym piszecie.a maja mercedesy?:D pewnie tak. w koncu to wielka swietnie prosperujaca firma... jestem wieeelka fanka mercedesów .Teraz bardzo się opłaca leasing. Jest naprawdę ok, też się zastanawiam nad autem. W Leaseplan np oferują w dość niskich cenach dobre samochody, a do tego też pełną obsługę wraz s amortyzacją. I mają przepiękny salon
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość