moim zdaniem prezent od świadków powinien być trochę bardziej wyszukany i elegancki, jak już jesteśmy w temacie pościeli to może pościel jedwabna? Co prawda ceny są spore - np. tutaj http://podpierzyna.com/pol_m_Do-sypialn ... a-330.html za komplet pościeli jedwabnej trzeba zapłacić ponad 1000 zł, ale to byłby już taki prezent, który pamięta się przez lata :)
ekspres serio? pomysł może fajny, ale nie każdy ma tyle miejsca w kuchni żeby sobie postawić ekspres. co do agd ok, ale jeśli młodzi dopiero się wprowadzają i nie mają nic na stanie.
Akurat na postawienie ekspresu do kawy nie potrzeba wcale wiele miejsca,mniej niż kuchenki mikrofalowej,więc z tych drobnych sprzętów agd,jest to moim zdaniem bardzo fajny pomysł. W innym przypadku to co przyda się do domu,czy to komplet pościeli czy coś równie praktycznego.
A co myślicie o zestawie pościeli z narzutą na łoże małżeńskie? Ja m.in. dostałam taki prezent i byłam bardzo zadowolona, praktyczny, wysokiej jakości i w nowoczesnym stylu:) później dowiedziałam się, że produkty są z Room99 i dokupiłam do kompletu kilka ozdobnych poduszek a całość świetnie się prezentuje :)
Moim zdaniem to też bardzo fajny pomysł na prezent, pościel wraz z narzutą zawsze się przyda a swoje kosztuje, jest to praktyczne podejscie do sprawy prezentu.
Najlepiej podpytać młodych, co by im się przydało Niedawno koleżanka wychodziła za mąż, zapytałam co by chciała to powiedziała ze suszarkę, sama niedawno sobie kupiłam świetną od babyliss z czujnikem temperatury, trochę kosztowała ale włoy po niej wyglądają genialnie :) jonizacja robi swoje i tez nie są przegrzewane, taki sam model kupilam na prezent,
Moja koleżanka zrobiła listę prezentów i udostępnila na stronie, można było sobie zaklepać co kto chce kupić i prezenty się nie potwarzały dzięki temu, ja kupiłam jej suszarkę babyliss digital sensor, bo to bardzo dobry sprzęt z górnej pólki, wiem że jest zadowoloną użytkowniczą :) sama mam też ten model i jest super