Dokładnie - chociaż my w tym roku spróbujemy kamperowania - póki co, wynajętym samochodem, ale jeśli się spodoba ( i kieszeń za bardzo nie ucierpi ) to może zostaniemy przy tym spędzaniu czasu dłużej :). Zwłaszcza, że wtedy nigdzie nie jest za daleko :)tak naprawdę wszystko zależy od funduszy bo przecież można mieć ambitne plany i marzenia, by spędzić wakacje np. w Indonezji czy na Seszelach, a w portfelu funduszy tyle, że wystarczy zaledwie na Mazury czy domek w lesie pod miastem.
Kajaki, to nawet dobry pomysł, ale raczej dla osób bardziej aktywnyvh fizycznie, bo jest to trochę męczące. Tak czy inaczej, ofert na spływy nie brakuje np. kajaki rzeka Piława http://www.kajaczkiem.pl/nasze-rzeki/sp ... ilawa.htmlMazury , jeziora i kajaki.
W Białowieży faktycznie jest bardzo przyjemnie. Byłam rok temu na weekend majowy oraz miło wspominam ten wypoczynek. Polecam wycieczke zarówno latem jak i wiosną. Puszcza białowieska jest zupełnie inna w wiosennych miesiacach, zupełnie inna w letnich miesiącach kiedy jest naprawdę zarośnieta i jak się wchodzi do lasu to jest normalnie w świecie ciemno!Ja ostatnio polubiłam spokojniejsze sposoby spędzania czasu i wybrałam się do Białowieży z rowerami. Jeżeli ktoś chce odpocząć w ciszy i na łonie przyrody, zresetować głowę i cało to polecam ten kierunek;) Może Białowieża kojarzy się z emerytami ale zaskoczyło mnie to jak tam jest pięknie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość