Aqua1
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

Boje sie wstawić swoich zdjęć na portal randkowy...

18 cze 2018, 17:21

Nie ukrywam,że chciałabym kogoś poznać,choć jakąś bratnią duszę,zdobywać doswiadczenie w relacjach damsko-męskich i otworzyć się do ludzi..Jestem typowym dzikusem i raczej domownikiem...eh taki typ :ico_placzek: z racji,że jestem bardzo niesmiała i nie mam znajomych wiem,że nie poznam w ten sposób nikogo. Miałam kieyś konto na portalach randkowych ale miałam tam zdjecia od pasa w dół,..Albo umawiałam sie w ''ciemno'' na czacie,nie odważe sie na pokazanie swojej twarzy ,bo mam wizje ,że zaraz ktoś mnie rozpozna albo załozy fejkowe konto i bedzie pisal i robił sobie zarty itp..Boje sie,że ktos mnie rozpozna,że potem moje zdjecia beda gdzes wisiały na necie itp..Myslalam,żeby kiedys przerobic zdj w jakims programie nie wiem,,zmienic kolor oczu,czy kolor wlosów,..ale wiecej z tym zamieszania...Zawsze mam wrazenie,że kazdy mnie zna kto pisze do mnie,albo zna mnie od jakiegos kolegi,,to juz podpada pod paranoje.. Co robic?

MadziaRoleska
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

Re: Boje sie wstawić swoich zdjęć na portal randkowy...

21 cze 2018, 13:16

Ja podpisywałam po przekątnej zdjęcia takimi szarymi literami, żeby nikt nie mógł przerabiać zdjęcia. Jeśli masz Facebooka - to i tak Twoje zdjęcia już są w sieci. A zawsze jest szansa, że spotkasz kogoś wartościowego. Mi się udało - także brawa za przezorność. Z tą znajomością - to też nie jest tak do końca ( chociaż byłam zaskoczona, jak po założeniu profilu, na drugi dzień zaczepił mnie kolega z zapytaniem, czy ja to ja na tym portalu - co najśmieszniejsze, żonaty!!! ).
Ja miałam zdjęcie od pasa w górę, z tym napisem "NO COPY" tak, żeby nie zasłaniał całej twarzy, ale żeby się go nie dało wyciąć. Pozdrawiam i powodzenia

Wróć do „Być kobietą”