Ja natomiast jestem bardzo zadowolona z Happy Diet z Krakowa. Po pierwsze dania są zawsze smaczne, przygotowane
ze świeżych produktów, a poza tym dostarczane są dokładnie o wyznaczonej godzinie. Przy czym na ich widok naprawdę cieknie ślinka :).
I tu się akurat zgadzam. Faktycznie jak podliczyłam u siebie wszystkie koszty to cena wyszła porównywalna do cateringu z tym, że przy zamawianiu nie tracę czasu na gotowanie ani na zakupy. Zamawiam sobie Wygodnądietę, dzięki nim jem smacznie, zdrowo i co ważne regularnie;)Jak przeliczy się gotowanie w domu, wyszukiwanie menu, zakup produktów wysokiej jakości to opłaca się zamowić catering. Ja już to liczyłam nie raz. Postawiłam na catering Figaro w Ząbkach i nie żałuje, są the best !
Zgadzam się, też korzystam i Wygodna Dieta jest pyszna, ale ostatnio odkryłam też catering SpokoBOX i jak na razie wypadają naprawdę dobrze i nie wiem czy nie zostanę tutaj na dłużejPudełkowa dieta jest super. Też zamawiam Wygodną Dietę i wychodzi bardzo korzystnie cenowo :)
Wróć do „Kuchnia - ulubione miejsce w domu ;-)”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość