Sos musztardowy – doskonały na sezon grillowy
Skladniki
2 łyżki musztardy,
2 łyżki sosu ketchup,
4 łyżki umytej, posiekanej drobno naci pietruszki ze szczypiorkiem,
1/2 szkl. maślanki,
sól,
pieprz,
ostra sproszkowana papryka,
ocet owocowy.
Musztardę rozetrzeć w miseczce z ketchupem i posiekaną zieleniną. Mieszając dodawać stopniowo maślankę. Przyprawić do smaku solą, pieprzem, ostrą sproszkowaną papryką i octem. Przyrządzony sos przed użyciem postawić w lodówce na ok. 30 min
Do sosu kupić możemy Musztardę Kielecką w promocyjnym opakowaniu, wysłać unikalny kod znajdujący się na wieczku na numer 7043 i liczyć na odrobinę szczęścia w losowaniach. Ucieszą się wszyscy zmotoryzowani, ponieważ nagrodą jest zapas paliwa o wartości 1000 złotych lub jedna z czterech nagród pieniężnych o wartości 11 111 złotych każda.
Promocja trwa od 3.01.2011 do 31.05.2011.
Szczegółowe informacje dostępne w regulaminie na stronie Link usunięty przez obsługę forum ze względu na reklamęPowodzenia!