Cześć :) słyszałam że wózki Euro-cart mają dobry stosunek ceny do jakości, przejrzałam co mają i najbardziej mi się podoba model volt pro, poczytałam że ma dobre opinie nawet macie może?
Jeśli Ci się podoba to bierz i się nie zastanawiaj. Ja wybierałam pierwszy wózek chyba z tydzień, ze swoim się kłóciłam strasznie o to jaki wybrać. Ostatecznie wybrałam mądrze tj praktyczny wózek ale mi się nie podobał. A to jak torebka czy fryzura, musi ci się podobać. Nie ma złych wózków, jeśli cena Ci pasuje to będziesz zadowolona.
Ja mam ten wózek i jest naprawdę super. Stworzony dla kobiety, bo facet z każdym sobie poradzi, a przy moim wzroście 159 cm i wadze 54 kg to z każdym wózkiem ciężko, pod wiatr to nie mam siły pchać ten daję radę sama wnieść na półpiętro
o widzisz, Mimi9 poleca więc możesz brać dobrze że robią teraz lekkie wózki , docenisz to przy wszystkich stopniach w sklepie itp, ja się nanosiłam ciężkiego wózka az bicepsy miałam
Spoko, polecam się a co do wózków to jeszcze na youtubie można obejrzeć taki wózek, żeby mieć pewność, że się spodoba. Sama nie wiedziałam ale sa tam normalnie filmiki prezentujące właściwości wózków
Tak wiem, widziałam wózki na youtube. Ostatnio też jak kupowałam ubrania przez internet to widziałam, że w sklepie internetowym normalnie można obejrzeć filmik jak ktoś w danej sukience wygląda :)
Jeszcze nie, będę dopiero zamawiać na początek sierpnia, bo teraz wyjeżdżamy na urlop nad morze
Ale już wszystko wybrane, nawet kocyk mam juz pod kolor