Nad morze ze starym wózkiem, ale i tak mało używam. Mieszkamy przy samej plaży, więc nie ma sensu się z wózkiem gdziekolwiek wybierać :) Wymiana na nowy mnie czeka niedługo :)
Ważne że masz już wybrany, ja długo się nosiłam z decyzją, bo każdy kogo pytałam zachwalał inny model miałam mętlik w głowie ale w sumie dobrze wybrałam mogę to stwierdzić z perspektywy czasu
Widzę że radość i emocje jakbyś kupowała samochód :P i dobrze to ważna decyzja bo albo będziesz ten wózek cenić albo przeklinać ;p chociaż wydaje mi się że wózki poniżej 500 zł są słabej jakości, te ze średniej półki dają radę także będzie dobrze
Ja jestem też zadowolona z x-landera a w przyszłym miesiącu zaplanowaliśmy wyjazd ale nie wiem czy coś z tego będzie ale kupiłam dodatkowo specjalną spacerówkę na wyjazd x-fly, jest leciutka i składa się w małą paczkę - idealną do samolotu
Super wybór! Wybrałam go bo lubię spędzać aktywnie czas i bałam się, że żaden inny nie podoła mojemu temperamentowi. Ten sprawdza się idealnie, więc polecam, bo przy okazji jest w dobrej cenie :)