Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

12 paź 2009, 09:58

tak..tak....czekamy... :ico_sorki:

PatrycjaSKA
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

Re: Sukienka ...Ślub

05 sty 2018, 14:52

Witaj pisze co prawda po czasie ale jednak możne się komu ta informacja przyda.Ja po mordędze szukania wraz z rodzicami, wpadłam na allegro i następnie na stronę polecaną przez moich znajomych tą supermodne yum pl i okazało się ze szycie sukienek przez internet jest już standardem, tylko trzeba trafić na prawdziwych ludzi nie naciągaczy a tu na stronie supermodne wszystko było bardzo proste i się udało na 100% i mnie pasowało idealnie uszyta ....suknie retro z bardzo dobrego materiału i jakości uszyli mi profesjonalnie bez wychodzenia z domu i tracenia wielu godzin na szukanie i ceny są super i nie wypompowane. .... jednym słowem polecam...są też na allegro ale na stronie jest większy wybór. :ico_pranko:

BucikSklep
maniakogadacz
maniakogadacz

09 sty 2018, 15:52

Jeżeli chodzi o sukienkę jak i buty do niej na ślub to polecam poszukać w dobrych sklepach internetowych gdzie znajdziesz największy wybór oraz niższe ceny, akurat w tej kwestii służymy swoją pomocą :)

Awatar użytkownika
choto
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

20 lis 2020, 09:03

Piękna sukienka - https://www.merg.pl/product-pol-133797- ... -WZOR.html
Oczywiście dla gościa, przy imprezie, która odbywa się latem. Niczego jej nie brakuje i plus za to, że jest uniwersalna.
Ją można założyć na różne okazje. Jak sądzicie? Braków szczególnych to tam raczej nie ma ;-)

cytrynka
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

18 sty 2021, 15:29

Niestety, musiałąm odwołać wesele i zdecydowałam się na ślub cywilny. Suknię dopiero zaczęłąm szyć, więc zwyczajnie zrezygnowałam. Do ślubu poszłam w białych spodniach i takim żakiecie: https://luxusowi.pl/wp-content/uploads/ ... _120_1.jpg , który kupiłam w sklepie luxusowi.pl . Łezka się w oku kręci, bo chcieliśmy mieć wesele, ale dla nas najważniejsze było zdrowie naszych gości, zwłąszcza tych najstarszych. Nie chcieliśmy odkładać decyzji o ślubie w nieskończoność, bo niewiadomo ile obecna sytuacja potrwa.

Wróć do „Być kobietą”