anexy chyba ogólnie cieszą się dobrą opinią bo strasznie dużo ich widuję u siebie na osiedlu;) Sama zdecydowałam się na model sport, który swoją drogą świetnie mi się sprawdza.
Ja też wybrałam anexa z tym, że model m/type. Wózek bardziej dopracowany, widać różnicę na plus w detalach:) bardzo wygodny ze zwrotnymi kołami i dobrą amortyzacją.
U mnie w okolicy anexy są właśnie bardzo popularne. Sama mam l/type i wcale mnie to nie dziwi;) Stosunek jakości do ceny jest bardzo korzystny a wózek prezentuje się nowocześnie i stylowo;)
Ciekawa właśnie byłam jak się go użytkuje bo ja się zdecydowałam jednak na x-lander x-move, bo to jednak najsolidniejszy z wózków jakie widziałam, można go teraz zamówić wyłącznie online ale na próbę zamawiasz go za darmo
Ja z kolei z doświadczenia moge polecić m/type anexa:) My bardzo często używamy wózka, jeździmy nim po różnym podłożu i nigdy nie mieliśmy z nim żadnego problemu.
Anexy ogólnie są super zrobione. Wytrzymałe i starannie wykonane, z nowoczesnym designem:) Ja mam model Quant, mają ciekawą kolorystykę no i wózek jest łatwy i intuicyjny w obsłudze:) Ma też wbudowane napisy odblaskowe z tyłu i z przodu więc nawet spacer po zmroku jest bezpieczny:)