lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

02 kwie 2007, 16:36

fela kochana jestes :ico_buziaczki_big: jasnie pani co do cisnienia to wrecz odwrotnie,mam niskie,ale to dobrze....a te plamy to mam od dziecka,jak sie tylko bardzo zdenerwuje to mam,na twarzy i szyji,ale to nic groznego,tylko glupio wygladam i tyle :-D ja jeszcze probowalam scan wydebic,ale nie dalo rady...kazala dzwonic do midwife....ale sprobuje pojsc jutro do szpitala,moze mi zrobia,chociaz watpie...GP powiedziala,ze wg niej wszystko ok i skoro dziecko sie rusza,to nie mam sie czym martwic....ja sama czuje,ze wszystko jest dobrze z dzieckiem,ale ciekawska jestem :ico_wstydzioch: wiem,ze juz jest duzy i chcialabym zobaczyc...ale przeciez tego im nie powiem....powiem,ze mnie brzusio boli,moze ktos sie zlituje,ale wiem,ze te bole to nic strasznego,bo juz mi midwifa tlumaczyla...wiec pewnie marne moje szanse ,ale sprobuje ....jutro ide kolezanke odwiedzic,bo biedna w 22 tyg,a dzidzia juz do wyjscia sie szykuje,a polozna powiedziala tylko,ze ma lezec,bo dziecko chce juz wyjsc :ico_szoking: i nic jej nie dala,tylko paracetamol :ico_szoking: moja polozna jest jednak spoko :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 kwie 2007, 17:15

hej dziewczyny!!!! chcialam Wam wyslac zdjecia, ale nie moge, albo nie umiem. probuje juz od godziny i nic :(
pozdrawiam buziaki

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 kwie 2007, 18:06

martucha wejdz sobie na stronke http://www.holdthatpic.com/ wybierz zdjecie ktore chcesz nam pokazac i zaladuj go, poczekaj chwilke, a potem skopiuj BBCode i wklej do swojego posta na TT. I juz, mam nadzieje, ze cos z tego zrozumialas :ico_oczko:

Lucy wiec z tego wynika, ze ewidentnym plusem mojego powrotu do PL jest to, ze wybieram sie dzis wieczorem na niewysepiony tylko zasluzony scan (czyli teraz juz musze mowic USG) :ico_oczko: powodzenia jutro w szpitalu, niechby sie udalo, trzymam kciuki.

A gdzie Julka? Jak tam mieszkanie?

lucy23

02 kwie 2007, 18:21

zobaczymy czy sie uda....marne szanse,ale sprobuje hihi a moja mama mowi,ze po co ja tam ide ,skoro juz 2 mialam i wszystko ok...ja chyba bardziej z ciekawosci :ico_wstydzioch: jasnie paniczekamy na wiadomosci od ciebie,jak tam sie Lucja rozwija .... :-D

fela
Już śmiało chodzę po forum!

02 kwie 2007, 19:52

kochane ciezarowki :ico_haha_01:
jak tam u wa leci?
Lucy ja mialam 3 scany :-D ,ale tylko dlatego ze u konrada cos z nerka bylo nie tak i i jakis plyn sie zbieral i nieodchodzil i musieli zobaczyc czy sie wszystko naprawilo :ico_oczko: ,bo jak nie to by antybiotyk dostal po porodzie.ponoc to zjawisko jest czeste u chlopcow i 9 na 10 to ma :ico_noniewiem: tak mi powiedzieli,ale wszystko sie unormowalo.
kurcze z ta twoja kolezanka,biedna lezy calymi dniami i sie modli pewnie.pozdrow ja od nas i niech sie trzyma i sciska nogi.w polsce to by ja chyba podszyli,z tego co slyszlam to tak robia.
jasnie paninapisz jak bylo na usg, i co Lucja porabia tam w brzuszku i jaka ta dziura duza co tak ja juz grzebie od kilku dni :ico_oczko: :ico_haha_02:
martuchafrostwkejaj te fotki, nie poddawaj sie tak szybko.chcemy ciebie i brzuszek zobaczyc,bo strasznie tajemnicza jestes :ico_oczko: :ico_haha_01:
kasikspuchlas juz? :ico_oczko: ja pamietam jak dwa tyg przed porodem spuchlam usta jakies wielkie mi sie zrobily,nos jakis szeroki...i wogole .....ciezko bylo.

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum

02 kwie 2007, 20:08

witam witam
ja dzisposzlam na ploteczki do sasiadki z dzidzia tydzien starsza od nathanka coprawda wyglada jakby to nathan byl z 4 mieisace starszy no ale coz takito juz fenomen mojego dziecka :-D
potem poszlismy na spacerek bo cieplutko i ja znow do sklepow dobrze ze s. na kursie wraca za tydzien bo bymi chyba tylek skopal za wydawanie kasy znowu ale ja sie powstrzymac nie umiem :ico_puknij:
co do mieszkania fajne bylo ale przeliczylismy wszytsko i uznalismy ze pomeczymy sie jeszcze pol roku w tym i kupimy swoje bo uda nam sie cosik dolozyc do tych oszczednosciow a tak w fajnym mieszkanku ale drozszym nic nie odlozymy i na swoje dluzej przyjdzie czekac niz do jesieni

fela

02 kwie 2007, 21:20

julie to ty jestes w avaterku z nathanem czy twoja siostra?

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 kwie 2007, 22:46

hej dziewczyny!!!!
jednak pozostane tajemniacza do konca ciazy bo nie moge tego zrobic, albo te hormony mi calkowicie padly na glowe :ico_placzek:
pozdrawiam

lucy23

02 kwie 2007, 23:46

nie wiem czy jutro pojde do tego szpitala zebrac o scan,bo ide do tej kolezanki,okazalo sie ,ze ma infekcje jakas i jakis inny polozny ja prowadzi i sie strasznie zdenerwowal na tamta pania,ze ja tak zlekcewazyla,ale sie juz sprawa zajal i nie jest tak zle podobno,tylko antybiotyk jakis dostala....i badania jej robia,takze bedzie ok ....moze i wczesniej urodzi,ale przynajmniej nie w 22 tyg :ico_szoking: a tamta pani powiedziala jej,ze 22 tydz to nic takiego rodzic,ze tak rodza :ico_puknij: durna jakas :ico_puknij: a potem do pracy ide zaniesc zwolnienie....

julie_377

03 kwie 2007, 08:27

witam!
moj nathan dalmi dzis popalic :ico_olaboga: o 3 rano wstal rzeski jak ptaszek i zero spania juz zabawa na calego- podobno ja tez uwielbialam zabwy nocne to pewnie ma to pomnie jejkuuuuuuuuu ale mi sie teraz dostaje za swoje :ico_haha_01:
potem usnalna poltorej godzinki i juz znowu cwiczy podnoszenie kuperka na podlodze
feluniato jano co ty mojasiostra chuda jak patyk a ja paczus jestem hihihi
lucy widzisz zalezy na jakiego sie lekarza trafi wszedzie tak samo :ico_noniewiem:
ja dzis musze chyba mlodegopolozyc spac kolo 22 zeby mi przypadkiem nie wsal znowu o 3 :ico_szoking:

Wróć do „Pozostałe”