Cześć kochane moje baboski
Dzisiaj popłakałam sie razem z Antosiem...DLACZEGO TO JEST TAKIE TRUDNE??!!
Antoś dzisiaj nie spał ani chwili w dzień co Go chciałam położyć to od razu sie przebudzał i wpadał w płacz, teraz Mąz Go usypia, no i juz tak 40 minut
Dzisiaj kolejna noc a ja się juz tak boje , jestem taka zestresowana ze wszystkiego mi sie odehciewa, nie wiem jak My to przetrwamy to chyba na niebie to wypiszę.
[ Dodano: 2007-04-02 ]Wiadamosc z ostatniej chwili...Antoś spi juz dawno tylko B z Nim zasnął
Jestem padnięta, dzisiaj było cały dzień noszenie i noszenie.
kaola pisze:Co do wywrotki Nicoli - to i wasze dzieciaczki to czeka prędzej czy później
- tego się nie uniknie - tylko, że zawsze ten pierwszy siniak czy guz najbardziej boli - i to do tego nas obie
a niestety podłogi u nas twarde są bo kafelki mamy
apropo Antek dzisiaj nabił sobie pierwszego guza....a tak wogóle to dzisiaj trzy razy w łepetynkę sie uderzył
diem pisze:Maggie coz, ja rowniez nie zachwycilam sie tym miastem ...
to dobre miejsce do ''robienia kasy'' , ale zupelnie nie nadaje sie do zycia rodzinnego ...
jest ostatnim miastem europ. , w ktorym dobrze zyje sie dzieciom ( bezpieczenstwo, miejsca zabaw, szkolnictwo, mozliwosci, itp) ... wg najnowszych badan europejskiej komisji ..
no własnie ....
A Wy planujecie jakieś przewrodzki...czy chcecie tam zostać?
[ Dodano: 2007-04-02 ]Dziewczynki dzięki za wsparcie .... koffaniutkie jesteście
[ Dodano: 2007-04-02 ]diem, a tak wogóle to poprosze Cię chyba żebyś mi napisała, jakie miejsca w Londynie warto zwiedzić, TY napewno juz tam troche pozwiedzałaś...ja to jak tam jestem to albo na Victorii, albo w Hammersmith...albo Fulham tam w szpitalu leżał mój ślubny jak się połamał