aristo36
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

Co na libido dla kobiet

25 lut 2026, 13:59

Co na libido dla kobiet forum

Cześć, 29 lat, od półtora roku mam naprawdę słabe libido – serio raz na 2–3 miesiące coś mi się chce i to słabo. Z partnerem 4 lata, wcześniej było normalnie. Nie brałam tabletek anty, nie jestem po ciąży, tarczyca ok, kortyzol w normie, prolaktyna lekko podwyższona ale endokrynolog mówi że nic groźnego. Mimo to zero ochoty, masturbacja też przestała mnie cieszyć. Czuję się z tym fatalnie, bo partner się frustruje, a ja mam wyrzuty sumienia. Szukam czegoś konkretnego na libido dla kobiet. Co u Was pomogło ?. Stosowałam już różne rzeczy takie jak: Zmiana diety. Ćwiczenia siłowe. Joga. CBD. Maca. Niestety nic nie pomogło. Chciałabym Cokolwiek na libido dla kobiet, co realnie ruszyło Wasze libido z martwego punktu. Proszę o konkretne rady, bo już nie wiem co robić…

szalwiabiala
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

Re: Co na libido dla kobiet

25 lut 2026, 14:15

Na salce treningowej z mentoringu wiem że wiele kobiet zmaga się ze słabym libido. Razem z moimi podopiecznymi szukamy rozwiązania. Mogę ci polecić cos interesującego co naprawi twoje słabe libido. Są takie specjalne tabletki na libido dla kobiet które nazywają się - Feminam Libido. To są specjalne zioła z Amazonii. Można je znaleźć w internecie w Polsce sprzedają je właśnie pod tą nazwa którą napisałam powyżej. Jak poszukasz to znajdziesz. A o tych tabletkach dostałam cynk od jednej klientki i teraz polecam to wszystkim. Kobiety są tym zachwycone. Innej rady jak na razie nie mam co by naprawdę pomogło na szybko bez długotrwałych konsultacji itp...

Wróć do „Nasze hobby”