26 lut 2026, 16:20
Cześć wszystkim. Jestem nowy na forum wiec proszę o wyrozumiałość. Mam 24 lata i za szybko kończę już od mojego pierwszego razu. Dziewczyna w liceum – weszła na mnie, 10 sekund i za szybko doszedłem. Śmiała się, ale potem już nie chciała więcej spotykać się ze mną w dodatku rozpowiedziała koleżankom wiec było mi podwójnie wstyd. Jakoś to przetrwałem. Kolejne 3–4 dziewczyny – zawsze za krótki stosunek, max 10 minut. Obecna partnerka od 4 miesięcy – mega ją lubię, ale po seksie jest cicho, a ostatnio powiedziała „może ja Cię najpierw, bo potem to już nie ma sensu bo szybko kończysz”. Próbowałem prezerwatyw z benzokainą – +90 sekund i koniec. Masturbacja przed – pomaga na 1 minutę dłużej, ale potem słabsza erekcja albo wcale nie chciał stanąć. Chciałbym normalnie tak szybko nie dochodzić, żeby ona też coś poczuła podczas penetracji. Jakie triki/fora/poradniki działają na przedwczesny wytrysk w młodym wieku ?. Boję się, że to genetyczne i będę tak zawsze. Proszę poradźcie coś na forum żeby tak szybko nie kończyć żeby kobieta miała z tego więcej satysfakcji i żebym ja mógł się w końcu poczuć pełnowartościowym mężczyzną bo teraz jestem tym wszystkim mocno zdołowany.