Ja ciuszki miłosza w lowelli prałam, ale słyszałam że jelp jest lepszy i taniej wychodzi.W normalnym proszku pierwsze pranie zrobiłam jak mały skończył rok , ale wiecie on jest alergikiem
hej dziewczynki ja od 8.00 prasowałam ale na dzisiaj juz koniec a i tak reszta ciuszków nie wyschła od wczoraj a co do proszku prałam w jelp soft 2w 1 czyli proszek + srodek zmiekczajacy ciuszki ładnie sie wyprały i ładnie pachna
Ale wiecie co wazyłam sie i nic nie przytyłam hm w czwartek mam wizyte sama nie wiem ale czuje sie dobrze moze dlatego ze na poczatku przytyłam szybko a teraz nic hm mam nadzieje ze sie nic nie dzieje synek kopie jak oszalały wiec siły ma
Leatka ale sie troche martwie i nie mówie P bo zaraz wmuszałby jedzenie we mnie kurcze od poczatku 14 na + mam i teraz nic a nastepne wazenie w maju hmmm
Jak zapisywałam się na forum to nie mogłam się doczekać brzuszka, kopniaczków i zazdrościłam wszystkim starszym ciężarówkom a teraz sama należę do starszaków
jak ten czas szybko leci prawda?
Może zadzwoń do swojej położnej albo lekarza i skonsultuj - będziesz spokojniejsza. A pytałaś już na wątku o przybieraniu na wadze? Może dziewczyny coś doradzą?
[ Dodano: 2007-04-03 ] Ja czytałam że w ostatnim okresie waga stopuje może Marcinek szybciej nabrał ciałka i teraz sie tylko doskonali?
a no tez sie tym martwie heheh ale nareszcie przytulimy nasze skarby
[ Dodano: 2007-04-03 ] ja wogóle mam przeczucie ze urodze w maju ze nie doczkeam czerwca i to bedzie koniec maja hmm ale skad to nie wiem takie mam przeczucie